header

L’Ortye creatief vormgevers & drukkerij is een traditioneel Limburgs familiebedrijf met een innovatieve visie dat al meer dan een eeuw uw grafische partner is. In onze ontwerpstudio zijn vakbekwame ontwerpers dagelijks bezig met de vormgeving die erg belangrijk is voor de uitstraling van uw drukwerk. Gedegen kennis van de technische mogelijkheden, inzicht in kleur en vorm en ‘feeling’ voor uw wensen combineren onze medewerkers met een hoge mate van creativiteit. Deze combinatie staat garant voor frisse, stijlvolle en unieke ontwerpen van bijvoorbeeld uw zakelijk drukwerk, familiedrukwerk of rouwdrukwerk.

Carolien

Carolien Cordewener - Eigenaar

Sinds juni 2018 ben ik eigenaar van L’Ortye creatief vormgevers & drukkerij aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek.
Ik ben een gedreven en vooruitstrevende work-a-holic, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
De wens van de klant staat bij mij altijd centraal, samen met de klant streeft ik naar het beste resultaat.
Naast mijn werk ben ik moeder van een voetballende puber. Voor wie ik dan ook regelmatig langs de lijn van het voetbalveld te vinden ben, om hem aan te moedigen.

Joep

Joep van Kerkom - Creatief Vormgever

Ik ben Joep van Kerkom en sinds mei aangesloten bij L’Ortye, creatief vormgevers en drukkerij. Voor mij de goeie balans tussen creativiteit/hands-on
en sparren met vakgenoten. Het liefst in de weer met logo’s, boeken, grafiek, schilderen en tuinplanning.

Irina

Irina Moolhuijsen - Creatief Vormgever

Hoi, ik ben Irina Moolhuijsen en werk al enige jaren als creatief vormgever voor L’Ortye.Trotse moeder van 2 kinderen, die met hun buitenschoolse activiteiten veel van mijn vrije tijd invullen. Wat het werken voor L’Ortye zo leuk maakt? Het samenwerken in een inspirerend team en de diversiteit in de opdrachten. Geen dag is hetzelfde!

Maureen

Maureen Quanjel - Creatief Vormgever

Hallo, ik ben Maureen!
Na een lange, geweldig mooie reis, ben ik sinds augustus 2018 werkzaam voor L’Ortye creatief vormgevers en drukkerij. Al van kinds af aan ben ik altijd bezig met het ontwerpen en illustreren van - toen nog fictieve - menukaarten en boekjes. Nu doe ik dit met veel plezier als mijn werk. Ik vind het een uitdaging om voor een klant een passend ontwerp te maken, waar iedereen blij van wordt. Van illustratie tot geboortekaartje en van concept tot huisstijl.

Jan

Jan Daling - Creatief Vormgever

Hallo allemaal, Ik ben Jan Daling. Na circa 14 jaar in de detailhandel gewerkt te hebben, heb ik besloten om een andere en creatievere weg in te slaan. Sinds augustus 2018 werk ik bij Drukkerij-L’Ortye; een mooi en vooruitstrevend bedrijf. Iedere dag werk ik met veel plezier aan de uitdagingen en opdrachten die we binnenkrijgen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn overstap en ben Carolien dankbaar dat zij mij deze mooie kans gegeven heeft. Naast het werk ben ik heel gelukkig getrouwd en een super trotse vader. Ook train ik sinds kort de pupillen van korfbalvereniging Mariarade.

Astrid Tanis - Administratief Medewerker

Astrid Tanis - Administratief Medewerker

Mijn naam is Astrid Tanis-van Neer. Ik ondersteun met veel plezier al meerdere jaren team L’Ortye op administratief en boekhoudkundig gebied.  Met mijn werk, mijn gezin en mijn team sledehonden heb ik de dagen goed gevuld. Wat het leuke is aan L’Ortye, is het spontane team, dat eerlijk en gedreven is en ook niet bang is om out-of-the-box te denken om tot een mooi en creatief resultaat te komen.

Erika Simons - Social Media Specialist

Erika Simons - Social Media Specialist

Hi, Ik ben Erika en ben moeder van 2 zoons en bonus- moeder van 3 dochters. Naast het zorgen voor dit drukke gezin, werk ik sinds kort enkele uren in de week van huis uit voor L’Ortye creatief vormgevers. Carolien (de eigenaresse) en ik hebben al een jarenlange werkgeschiedenis samen dus dit werkt prima! Ik verzorg grotendeels de berichten op social media voor L’ Ortye en houd me bezig met het invullen en bijhouden van de nieuwe website. Erg leuk om te doen!

© 2019 - 2023 L'Ortye onder licentie van SEDU Internet