betaalmethodes

Bij ons kunt u kiezen uit een aantal verschillende betalingsopties.


iDEAL
Indien u kiest om te betalen via iDEAL (internetbankieren) wordt u vanaf onze site automatisch doorverwezen naar de site van iDEAL waar u kan inloggen bij uw eigen bank. Nadat u uw bank opdracht hebt gegeven om het bedrag over te maken nemen wij uw bestelling per direct in behandeling. De betalingen worden uitgevoerd door onze betaalprovider Mollie.


Visa & Mastercard
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een ssl-beveiligde service. Wij accepteren Mastercard, Visa en Maestro. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Mollie wordt de betaling afgewikkeld.


SOFORT Banking
Eenvoudig online betalen via Sofort internetbankieren.


Paypal
PayPal is een online betaalsysteem. PayPal fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Er kan ook geld worden overgeschreven naar een eigen bankrekening. De betalingen worden uitgevoerd door onze payment service provider Multisafepay.


Veel gestelde vragen over betaling


Kan ik veilig mijn online betaling voldoen?

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.


Berekenen jullie 0 procent BTW voor leveringen buiten Nederland?

Indien u BTW plichtig bent en BTW aangifte doet in een EU-land anders dan Nederland (bijvoorbeeld België), dan is het mogelijk dat wij u 0 procent BTW berekenen. Een bijkomende voorwaarde is dat de levering ook in dat EU land plaatsvindt (dus niet in Nederland). Indien u wenst dat wij 0 procent BTW berekenen dan hebben wij een geldig BTW nummer van u nodig, u kan dit invullen in het afrekenscherm. BTW-nummers worden door ons altijd gecontroleerd op geldigheid.


Wordt het BTW bedrag apart vermeld op mijn factuur?

De BTW wordt altijd vermeld op uw factuur. Voor de meeste zakelijke klanten is dit van belang om dit terug te vorderen, wij proberen dit uiteraard zo eenvoudig mogelijk te maken.


Mijn betaling is niet gelukt, wat nu?

Er kan altijd iets fout gaan tijdens het betaalproces door het verliezen van de internetverbinding of te laat reageren. Neem in dat geval contact met ons op, wij kunnen in realtime de status van alle betalingen volgen en dit probleem voor u oplossen.
© 2019 - 2023 L'Ortye onder licentie van SEDU Internet